Младата звезда Дара Екимова провокира с нова прическа, по последен

...
Младата звезда Дара Екимова провокира с нова прическа, по последен
Коментари Харесай

Дъщерята на Ива Екимова провокира с...

Младата звезда Дара Екимова предизвика с нова прическа, по финален вик на модата, като заложи на една от последните настоящи трендове.

Дъщерята на Ива Екимова съумя да изненада своите почитатели и почитатели с атрактивна визия и единствено минути откакто качи първи фотоси в мрежата, бе затрупана от стотици похвали.

За новия си външен тип Дара се довери на прочут роден фризьор, а впечатляващият цвят на косата и бе реализиран с безамонячнитe бои, дело на козметична компания Christian of Roma. Особено усещане вършат контуриращите лицето и руси кичури, които сигурно и стоят повече от добре и съвършено се вписват с нежните черти на лицето и.



В своя първи пост за 2021 година Дара Екимова пожела тя да бъде по-добра от миналата.

" Аз имам вяра доста мощно в сбъдването на фантазиите си, както и в шанса. Още по-силно имам вяра, че шансът идва при готовите. Тоест, тези, които са си го изработили, били са самодейни. Има доста фантазии, които желая да сбъдна през актуалната година, на огромна част от тях вие ще станете очевидци. Понякога се пипвам, че изгубвам време в подозрение, неустановеност и боязън. Реших да се преборя със себе си и да спра вечно да се саморазрушавам със личните си мисли, над които имам въздействие. Пожелавам ви слънчева, здрава, сполучлива и щастлива година. Нека бъде добра ", написа гласовитата певица.
 Дъщерята на Ива Екимова предизвика с... (СНИМКИ)

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР