Младата волейболна надежда на ЦСКА Тодор Костов призна, че не

...
Младата волейболна надежда на ЦСКА Тодор Костов призна, че не
Коментари Харесай

Млада надежда на ЦСКА: Не очаквах да се представя така добре

Младата волейболна вяра на ЦСКА Тодор Костов призна, че не е очаквал да се показа по този начин добре в дербито с Левски. „ Армейците “ завоюваха с 3:1 гейма в зала „ Васил Симов “.

„ Вчера разбрах, че ще съм титуляр. Не чаках да се показва по този начин добре, само че съм удовлетворен, че демонстрирах това, което мога пред такава аудитория и при такава атмосфера. Имаше напрежение, това е дерби. Получи се зрелищен мач, най-важно е, че излязохме с победа. Доволен съм и благополучен “, стартира Костов.

„ Имаме добра сплав сред млади и по-опитни, Ивайло Стефанов и Христо Цветанов способстват за спокойствието в играта. Ние около тях израстваме и даваме всичко, което можем. Това е, че подобен дерби-мач, няма по какъв начин да паднем на колене, играем до последно “, добави младата вяра.

„ Много е мъчно, упражняваме по два пъти дневно. Между тренировките съм в университета. Човек имали предпочитание и сърце като моето – като на всички в нашия клуб – червен сърце – мисля, че нещата се случват и демонстрираме, че можем “, отговори Костов на въпрос по какъв начин балансира сред университета и тренировките.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР