Младата шофьорка, летяща с BMW-то си с 200 километра в

...
Младата шофьорка, летяща с BMW-то си с 200 километра в
Коментари Харесай

Шофьорката, летяща с 200 км/ч, този път се хвали, че кара пияна на боклук ВИДЕО

Младата шофьорка, " летяща " с BMW-то си с 200 километра в час, с чиито геройства ви запознахме през вчерашния ден, пусна още по-скандално видео. На него тя е на седалката до водача, само че държи кормилото и натиска педала на газта, демонстрирайки, че в действителност тя кара " кошмара на всички " - тоест черното BMW. В същото време приятелката ѝ, която е на шофьорското място, буквално се е свлякла на страничния прозорец и демонстрира крепък сън.

“Когато най-хубавата ти другарка спи на кормилото, ти караш и си се напил на отпадък, обаче си спокоен, тъй като ще вземат нейната брошура, не твойта ”, споделя с нервен смях станалата към този момент известна Валето, която явно снима и скандалното видео. Вижте го:



Въпросната героиня е документира " геройствата си " и се хвали с тях в настоящата обществена мрежа TikTok, видя GlasNews.bg.

" Черното BMW е кошмарът на всички... ", звучи музика за декор, до момента в който шофьорката да вземем за пример снима километража. Има доза истина в парчето - кошмарно обаче е държанието на дамата, която кара колата.

На други оповестени от нея видеа ставаме очевидци и на други нелепи способи на шофиране. На част от фрагментите се вижда момиче зад кормилото на Фолксваген, което обаче не ръководи транспортното средство, а е хванало смарт телефон в ръцете си. Пасажерът в автомобила, която е и дамата, карала с 200 км/ч, държи кормилото с едната ръка, а в другата е телефонът й, с който записва безумието.

Авторката на видеото сама се забавлява на нелепостта си, това излиза наяве от фрагментите. Тя се смее и изрича думите: " Е*ати шофЕра ". Приятелката й пък изяснява, че не ръководи автомобила тя: " Не карам аз. Виж къде са ми краката " - в този миг снимащата демонстрира краката на момичето, което е зад кормилото. Секунди по-късно автомобил изпреварва безумно ръководещите возилото и Валето, авторката на видеото, споделя: " Дай газ, дай му! Утрепи го тоя ". Следва истеричен смях, както и грозни обиди, които не считаме за нужно да цитираме.

Вижте тук нелепите осъществявания на Валето:



 

Ето го и автомобила, с който жената гази закона и без терзание показва това. Дано единствено не сгази почтени хора, тъй като с държанието си зад кормилото основава редица предпоставки за рискови обстановки и произшествия...



В платформата TikTok Валето има над 10 хиляди почитатели. Скандалните й клипове пък натрупат забележителен брой преглеждания и мнения със смеещи се емотиконти, ние обаче не откриваме нищо занимателно във видеата й, а в противен случай - ситуацията е трагично. 

Дали от полицията ще подхващат ограничения против следващото неуместно осъществяване на пътя, следва да разберем. А в случай че фантазията на Валентила е била да бъде известна в мрежата - е, честито, тази фантазия е на път да се сбъдне!

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР