Младата русенска изпълнителка Дивна е катастрофирала завчера със собствения си

...
Младата русенска изпълнителка Дивна е катастрофирала завчера със собствения си
Коментари Харесай

Дивна катастрофира край село Българене

Младата русенска изпълнителка Дивна е аварирала завчера със личния си автомобил " Тойота Корола " край плевенското село Българене, написа вестник " Бряг ", който научил за случая от плевенската полиция, представен от Дунавмост.

За благополучие надареното момиче не е ранено, само че спътничката ѝ е с два счупени крайници.

Произшествието станало към 13 часа при пътешестване към София. 20-годишната Дивна гостувала през уикенда на родителите си в Русе дружно със своя другарка от София. Към обяд двете девойки тръгнали да се прибират към столицата. Шофирала Дивна. Край село Българене при изпреварване шофьорката губи надзор над автомобила и той излязъл от пътното платно вляво по посоката си на придвижване, и се блъснал в крайпътна мантинела.
 
При злополуката е потърпевша пътничката в автомобила, на 20 години от София. Екип на противопожарната защита в Плевен е бил извикан на местопроизшествието, с цел да извади потърпевшото момиче от колата. С фрактури на двата крайници, то е било настанено за лекуване в клиника по ортопедия и травматология в Плевен, по-късно е откарано в столицата. Пробата на Дивна за алкохол е негативна. Извършен е оглед на местопроизшествието, формирано е досъдебно произвеждане.

Както е известно, Дивна  доби известност с присъединяване си в ТВ риалити формата „ Пей с мен “, в който тя печели дружно с Миро едвам на единадесет години, а артистът по-късно стана неин продуцент. Талантливата изпълнителка, която приключи Националното учебно заведение по изкуствата в Русе, към този момент живее и учи в София, където продължава сполучливата си кариера на поппевица. Постоянно е канена на участия в страната, извършва и свои музикални планове.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР