Младата R&B певица Гери-Никол пусна фото, с което оповести, че

...
Младата R&B певица Гери-Никол пусна фото, с което оповести, че
Коментари Харесай

Фолк певицата Кали обвини Гери-Никол, че е откраднала нейна песен и клип

Младата R&B певица Гери-Никол пусна фото, с което оповести, че новата й ария „ Устни “ ще излезе напълно скоро, разбра HotArena.

Снимката изобразява мъж, който е с тил към камерата и който е вдигнал и прегърнал Гери-Никол във въздуха. Като че ли двамата се намират върху покрив на постройка, съдейки по фона.

Сред мненията, в които почитателите написаха, че нямат самообладание да чуят и видят новото музикално предложение на Гери, се появи подобен и на фолк певицата Кали, съпроводен с плачещи от смях емотикони:

Имам ария със същото заглавие. И съм я снимала на покрив на хотел! “, изфуча чалгаджийката, след което добави, че пожелава триумф на парчето, „ в което не се съмнява “.

Армията на Гери сякаш не остана удовлетворена от вметката на Кали и не й остана никак длъжна. „ Вие всички се копирате една друга, умерено “, „ Едва ли тъкмо от теб е видяла. Добре, че беше да коментираш, че да се сетя за теб. Изчакай да излезне песента и виж по какъв начин се прави шлагер “, „ Ти открадна една камара мелодии от сърби, албанци и турци и пя по тях на български, а се хващаш, че Гери-Никол има ария със същото име... Ти си ебати наглото копеле “, гласяха нападателните мнения към Кали в профила на варненката в Инстаграм.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР