Младата психоложка от село Калояново Антония Лукова е била арестувана

...
Младата психоложка от село Калояново Антония Лукова е била арестувана
Коментари Харесай

Ексклузивно и първо в БЛИЦ! Арестуваха хитрата психоложка от Калояново, вкарала осем души в болница след кърваво меле край Пловдив

Младата психоложка от село Калояново Антония Лукова е била задържана през днешния ден. Това разбра извънредно БЛИЦ от свои източници.

Разследващи потвърдиха, че белезниците са щракнали тази заран на ръцете на 27-годишната дама, която се укриваше от ченетата повече от две седмици.

Само в БЛИЦ: Страшни разкрития за психоложката, която вкара 8 в болница в Пловдивско!

Антония беше оповестена за национално търсене, откакто сътвори злополука с още две коли на пътя Пловдив-Карлово и се опита да прикрие закононарушението си.

Само в БЛИЦ! Изплува мръсна загадка за хитрата психоложка, вкарала 8 души в болница в Пловдивско!

Както първо БЛИЦ заяви тогава шофьорката извика собствен другар, който дойде с такси от Пловдив на мястото на случая. Той излъга, че е управлявал колата на психоложката. Тестът за опиат се оказа позитивен и младият мъж бе задържан.

Само в БЛИЦ: Млада шофьорка и ексцентричен мъж с опит за грандиозна машинация след мелето с 8 ранени край Пловдив! (СНИМКИ)

Пострадалите при мелето – две фамилии, едното от Дъбеле, а другото от Дълго поле, свидетелстваха и обявиха, че в действителност автомобилът, предизвикал злополуката е бил ръководен от Антония Лукова от Калояново.

Непосредствено след злополуката тя бе призована на разпит, на който не се яви. Имаше съмнения, че е забегнала в чужбина. Сега БЛИЦ научи, че през днешния ден се е явила въпреки всичко на разпит и е била закопчана.

Полицията удостовери разкритието на БЛИЦ кой е сътворил страшното меле с 8 ранени до Пловдив

Младата жена има голям брой нарушавания, санкции и наказания на пътя и не един път е била хващана зад кормилото в несъответстващо положение.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР