Младата певица Виктория Георгиева, която ни представи на тазгодишното издание

...
Младата певица Виктория Георгиева, която ни представи на тазгодишното издание
Коментари Харесай

Виктория, която ни представи на Евровизия, се отказа от бг медиците, търси помощ за баща си в чужбина

Младата певица Виктория Георгиева, която ни показа на тазгодишното издание на Евровизия, търси лекари за татко си в Германия. До това решение изпълнителката на " Growing Up Is Getting Old " стигнала, откакто у нас не намерила доктор, който да помогне за възобновяване му.

Неотдавна бащата на Георгиева бе диагностициран с aмиотрофична латерална склероза. Уточняването на това какво тъкмо заболяване пречи на мъжа да се движи обаче лишило много време, споделя певицата.

Първоначалните диагнози във родния им град Варна били херния и дископатия, защото в предишното бащата на Виктория е имал сходни проблеми. В столицата фамилията посетило още 9 доктора.

Припомняме, че точно със фотография на своя татко певицата се показа пред близо 200-милионната телевизионна аудитория на Евровизия 2021. Виктория се показа повече от почтено, като доближи до шеста позиция в класацията на журитата.

От телевота обаче тя получи едвам 30 точки, поради които в последна сметка се подреди на 11-о място. След края на състезанието обаче десетки наши сънародници в чужбина оповестиха, че смс-ите им в поддръжка на Георгиева не са били одобрявани.

Те разгласиха и скрийншотове от необработените им гласове. Причината за това обаче по този начин и не стана ясна.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР