Младата певица стана клиент на Темида, след като Районната прокуратура

...
Младата певица стана клиент на Темида, след като Районната прокуратура
Коментари Харесай

Дивна отива на съд заради катастрофата с Кристин

Младата певица стана клиент на Темида, откакто Районната прокуратура в Левски е внесла в съда обвинителен акт против нея, написа „ България Днес “.

На 12 март двете млади девойки пътуват от Русе за София. На пътя Бяла - Ботевград Дивна подхваща изпреварване на различен автомобил, само че вижда насрещно движещ се камион и завърта кормилото, с цел да се прибере в лентата си за придвижване. Тя изгубва надзор над автомобила и се удря в мантинелата. Дивна спретна страшна злополука: Режат ламарини, с цел да извадят тежко ранената й аверка При злополуката пострада менекенката Кристин, която към момента се възвръща. Лечението ѝ продължава месеци наред и тя към момента се придвижва с патерици макар многото интервенции, на които се подложи в Турция, с цел да може още веднъж да върви независимо.

Според акта Дивна е нарушила Закона за придвижване по пътищата и е предизвикала злополуката, при която пострада приятелката на певицата - манекенката Кристин Илиева. В документа се споделя, че в деня на произшествието Дивна е управлявала автомобила си Toyota Corolla със скорост 124,42 км/ч при ограничаване 90 км/ч. Вследствие на това е предизвикала по несъобразителност междинна телесна щета на Кристин Илиева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР