Младата певица Симона Загорова винаги е в страхотно настроение и

...
Младата певица Симона Загорова винаги е в страхотно настроение и
Коментари Харесай

Вижте рецептата за щастие на Симона Загорова

Младата певица Симона Загорова постоянно е в ужасно въодушевление и е подготвена за нови завършения, в които самоуверено да се впусне. Едно от новите ѝ инициативи, с което се занимава наред с майчинството, е преподаването ѝ по пеене в лична музикална школа.

Денят на поп изпълнителката стартира рано – първо с грижи за дъщеричката ѝ Галина, а по-късно с други домашен отговорности. Понякога намира малко време и за себе си, написа каналът " 21vaprosa " във vbox7.

Tалантът ѝ несъмнено е голям в нейния жанр на пеене, само че все пак не е капризна и слуша всевъзможни части. Загорова се въодушевява за правене на музика от разнообразни ежедневни обстановки, от които може да си вземе някаква поука.

„ Това съм аз “ е дуетната ѝ ария с татко ѝ Илия Загоров – тя най-вече разказва живота ѝ като създател, който самичък написа текстовете си.

Музикалният кумир Малума е преди всичко в листата ѝ с реализатори, с които би направила дует.

Всички хора имат най-малко един нездравословен табиет, тъй че и Симона не става по-назад. Нейният е пушенето.

Въпреки компликациите в живота, тя даже за момент не е желала да се откаже от нейната най-голяма пристрастеност музиката и това се пробва да съобщи и на своите възпитаници в академията си.

Дъщеричката ѝ прекарва много време с бабите, може би и по тази причина първата ѝ думичка е била точно „ баба “.

Рецептата за благополучие на надарената Симона Загорова е това, че тя се води от концепцията просто да бъде щастлива, а не съответно за нещо несъмнено, то единствено идва. Когато човек мисли положително, всичко се получава.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР