Младата певица Крисия представи в Шоуто на Николаос Цитиридис новата

...
Младата певица Крисия представи в Шоуто на Николаос Цитиридис новата
Коментари Харесай

Крисия: Подготвям песен, с която ще разкажа повече за себе си

 Младата певица Крисия показа в " Шоуто на Николаос Цитиридис " новата си ария " Само през днешния ден ", записана по покана на " Дисни “ за акцията " Най-великото празнуване на принцесите ".

" Оригиналът на песента е изпълнен от носителката на " Грами " Бренди. Кампанията на " Дисни “ се концентрира върху добротата и смелостта. Всичко стана хипер ненадейно, поканата пристигна по телефона и доста се развълнувах. Това е огромна чест за мен! Записахме песента единствено за два дни. Можехме и за един, само че мелодията не в моя диапазон и трябваше повече подготовка “ – показа Крисия, която през 2014 година се прочу с шлагера " Планетата на децата “.

Крисия призна, че обичаната й " Дисни “ принцеса е Ариел, тъй като " водата постоянно ме е вдъхновявала “, на което водещият реагира с " Варненско дете! “

" Завършвам 10 клас и се сготвям за матури, това е черешката на тортата. През лятото ще издам нова ария, с която се надявам да опиша малко повечко за себе си “ – добави Крисия, която на 1 юни навърши 17 години.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР