Младата надежда на родното кино и театър Даниел Върбанов, който

...
Младата надежда на родното кино и театър Даниел Върбанов, който
Коментари Харесай

Ето го гаджето на Баян от „Войната на буквите“

Младата вяра на родното кино и спектакъл Даниел Върбанов, който извършва основната роля в най-новия сериал на Българска национална телевизия „ Войната на буквите “ – тази на Баян, настойчиво крие, че в действителност има любовна спекулация с колежка.

Макар още след първия епизод на сериала Даниел да се трансформира в сензация и да разтуптя хиляди женски сърца, в действителност своето той е отдал на младата хубавица Александра Лашкова . Нея феновете също познават от „ Войната на буквите “, където тя играе Макрена.

Двамата с Даниел са двойка от 2021 година насам. Запознават се в НАТФИЗ, където попадат в еднакъв клас – този на проф. Атанас Атанасов . Връзката си обявяват само пред сътрудниците си в университета и пред приятелския си кръг. В обществените мрежи заобикалят да се демонстрират дружно.

Любовните им връзки не са попречили на професионализма им по време на фотосите на сериала и двамата не са разигравали подиуми на ревнивост, а били извънредно отдадени на работния развой. На формалната премиера на хитовата продукция на Българска национална телевизия те също се появиха дружно, само че не демонстрираха близостта си пред камерите.

Друга забавна детайлност от персоналния живот на екранния Баян е, че татко му е някогашен министър, който беше министър на земеделието в държавното управление на Иван Костов, а по-късно и народен представител в няколко Народното събрание. В наши дни Венцислав Върбанов страни от политиката и се занимава със личен бизнес.

Даниел има и двама братя – Алекс и Филип , които са по-малки от него.      
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР