Младата надежда на поп-фолка Лоренцо изпадна в немилост, след като

...
Младата надежда на поп-фолка Лоренцо изпадна в немилост, след като
Коментари Харесай

Неподозиран талант: Лоренцо показа сила и мускули, сравниха го с Йордан Йовчев

Младата вяра на поп-фолка Лоренцо изпадна в недружелюбност, откакто самичък се похвали, че кара с над 200 км/ч. Това той направи в стори, което бързо изтри, само че пък времето, в което беше в профила му, беше задоволително, с цел да бъде видяно от мнозина. 

Тогава бе изчислено, че е карал с близо 146 км/ч. над ограничаването, като това би коствало на водача 1500 лева санкция и лишаване на книжката за 3 месеца. Освен това би трябвало и скъпото возило да бъде спряно от придвижване за месец. Така и не стана ясно дали законът е бил прибавен, само че майката на артиста, Софи Маринова, се скарала на сина си. " Лоренцо не може да прави по този начин. Всеки е човек и може да сгреши. Прощавам му. Ако още един път науча, че кара толкоз бързо, ще му взема колата ", съобщи тогава тя.

Виж още: Промяната е реалност: Тита се похвали - татуира се! Избра супер мъчително място за рисунките 

Е, по всичко проличава, че Лоренцо към този момент е решил да впечатлява онлайн аудиторията по различен метод. В профила на Софи Маринова се появи фотографията по-долу, на която виждаме, че артистът е позаякнал и може да прави впечатляващи неща с тялото си:

Под фотографията гордата му майка написа, че му е станало скучно, а почитател на Софи написа, че Лоренцо е новият Йордан Йовчев. 

Виж още: Съвременна Снежанка в магичен свят: Михаела Тодорова избяга в прилежаща страна 

По традиция Лоренцо не разяснява нищо, а в персоналния му профил в обществената мрежа господства непривична тишина. Последната качена там фотография е от приключението му на Малдивите, където заведе приятелката си Катерина. " Лоренцо си има другарка. Мога да кажа, че е чудесна, доста е сладка. Аз ги нося на ръце. Както погалвам Лоренцо, по този начин погалвам и нея. Аз съм доста любвеобилна, обаче и те доста ми дават обич ", похвали се преди време Софи Маринова.

Изображение: https://www.instagram.com/lorenzo__music/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР