Младата канадска надежда - Феликс Оже-Алиасим започна по добър начин

...
Младата канадска надежда - Феликс Оже-Алиасим започна по добър начин
Коментари Харесай

Талант на Канада оползотворява максимално свободното си време

Младата канадска вяра - Феликс Оже-Алиасим стартира по добър метод сезон 2020 в мъжкия тур. Канадецът завоюва 13 от 22-та мача, в които взе участие, само че след преждевременното преустановяване на шампионати най-рано до 13-и юли, всеки тенисист намира разнообразни способи да прекарва свободното си време.

Като доста други, Оже-Алиасим си стои у дома, само че макар сложните времена за света, той остава положителен и е подготвен още веднъж да се завърне на корта, когато настъпи времето за това.

„ Чувствам се добре и се старая да мисля положително. В положително разположение на духа съм и се веселя, че това е по този начин, тъй като сега за хората обстановката не е по никакъв начин лесна. Щастлив съм, че всички в фамилията към този момент са здрави - баба, дядо, родителите ми, те са добре. Знам обаче, че в доста фамилии в този момент има съществени проблеми, за жалост доста почтени хора изгубиха борбата с ковид и това в действителност е тъжно. Продължавам да упражнявам интензивно, акцентирам на физическата подготовка. Все отново съм професионален състезател и не мога да си разреша разпределяне. Всеки ден желая да се развъртвам в персонален и професионален проект, постаравам се да върша най-хубавото за себе си и другите, и взаимно да си оказваме помощ. Много рядко през днешния ден спортистите могат да бъдат със своите фамилии, само че в този момент имаме тази опция и би трябвало да я оценим същински. Щастлив съм, че извозвам време с моите родители и сестра ми, занимателно е и ни е прелестно да бъдем дружно. Доста постоянно играем на най-различни игри или пък приказваме дълго, даже от време на време водим много разгорещени разногласия по всевъзможни тематики. В сегашния миг няма потребност да си лягам рано и съумяваме да останем до много късно и просто се любуваме на компанията си. Вечерите със фамилията са скъпи за мен “, показа един от най-хубавите канадски тенисисти.

Автор: Делян Калинков
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР