Младата жена, която уби най-добрата си приятелка в Румъния в

...
Младата жена, която уби най-добрата си приятелка в Румъния в
Коментари Харесай

Момичето, убило най-добрата си приятелка: Половин час я гледах как агонизира

Младата жена, която умъртви най-хубавата си другарка в Румъния в изблик на гняв, призна пред проверяващите по какъв начин е направила чудовищното действие. 18-годишната Лоредана съобщи, че в продължение на 30 минути я е гледала по какъв начин припада и не й е разрешила да крещи за помощ, написа вестник “Адевърул”.

Всичко почнало с банален спор, който прераснал в извънредно закононарушение, отбелязва медията, предава Българска телеграфна агенция.

„ Имах спор с Алина по отношение на прибирането й, защото знаех, че желае да напусне хотела. В миг на яд, когато тя ми отговори уклончиво, започнах да трептя. Взех ножа, който беше на един рафт и първо се поколебах, само че по-късно я намушках във врата. Не желаех да я умъртвявам, само че имах миг, в който си изпуснах нервите. След като я намушках, от устата й потече кръв и тя хриптеше от направената с ножа рана. Опитах да й запуша устата, с цел да не се чува в другите стаи. Мина към половин час, до момента в който умря, като през това време ме одраска по ръката и врата и даже по гърба ", споделя Лоредана, представена от уеб страницата Зиаре.

След убийството поставя тялото на жертвата в куфар, слиза от хотела с асансьора и вика такси. Таксиметровият водач вижда, че има синини по лицето и врата. Казва, че ги получила при случай на работа.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР