Младата жена, която беше намушкана с нож във влак от

...
Младата жена, която беше намушкана с нож във влак от
Коментари Харесай

Пострадалото във влака момиче e в стабилно състояние

Младата жена, която беше намушкана с нож във трен от Пловдив за Варна, е в устойчиво положение. Инцидентът стана след спор сред потърпевшата и млад мъж, който незабавно беше арестуван от полицията.


Няма заплаха за посрадалото момиче, което след случая беше настанено в Старозагорската болница с три прорезни рани с нож, една от които в главата.
Доц. Георги Арабаджиев, шеф на КАИЛ в УМБАЛ-Стара Загора: Тя претърпя нощта добре, макар сериозната суматична и психологична контузия. Възстановява се. Има пострадвания съществени на главата, на гръдния панер, на бедрото високо и на дланта на лявата ръка. Стабилно положение, комуникира, все по-добре се усеща самата тя.
До нападението се стигна откакто млад мъж, пътуващ в един вагон с момичето на няколко пъти отивал в нейното купе и й досаждал. В един миг станал доста нападателен и момичето извадило нож, само че момчето го взел и я намушкал с него.
Комисар Стоян Стоянов, шеф на ОД на МВР-Стара Загора: На място е реагирал патрул на МВР-Стара Загора. Установена е 21-годишна жена с голям брой прободни и порезни рани. Извършителят на действието е арестуван.
Младата жена извикала за помощ. Тогава инцидентен пасажер почнал да гони нападателя и двамата скочили в придвижване от влака.
Петър Бонев: Той още върху нея и я ръга, обръщам се аз, ритвам го, той се изправя, протяга ръка към мен, блъскам го още веднъж, изпуска ножа, потегли да бяга и аз го спирам... Той се изплъзна от мен и бяга по време на придвижване от влака, който напълно постепенно вървеше, скача от влака, аз по него, срутвам го отново, той вика добре, добре, полиция викайте.
Извършителят е настанен в Психиатричната болница в Раднево.
Дичо Атанасов, областен прокурор на Стара Загора: На този стадий обвиняване не е повдигнато на причинителя на действието. Същият в началото е разпитан в качеството на очевидец и защото забележимото му психологично положение е било внимателно, същият е съветван с психиатър.
Предстои да бъде назначена психиатрична експертиза, която да откри дали 19-годишният мъж може да носи наказателна отговорност.
 Състоянието на потърпевшото във влака момиче е устойчиво Състоянието на потърпевшото във влака момиче е устойчиво
Стабилно е положението на 20-годишното момиче, което беше намушкано с нож в нощния трен от Пловдив за Варна. Инцидентът стана след спор сред момичето...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР