Младата жена е била с диагноза квадрипареза или парализа и

...
Младата жена е била с диагноза квадрипареза или парализа и
Коментари Харесай

Ралица, която бе смазана от ТИР: Аз нямам вина, че сте стряскащо безмозъчни, наивни, глупави...

Младата жена е била с диагноза квадрипареза или парализа и на четирите крайника, откакто през юни колата й е безусловно смачкана като хармоника в жестока злополука на Автомагистрала „ Тракия ”. Силният дух на Ралица, който сътрудниците й познават, обаче й оказва помощ да преодолее тежките контузии. Благодарение на това тя се изправя и може да върви сама. Възстановяването й обаче към момента продължава. По нейни думи на 10-ти юни различен водач блъска автомобила й, ускорява го и го вкарва под ТИР, съобщава burgasinfo.com.

„ Последствията бяха оток на гръбначния мозък и диагноза квадрипареза. За благополучие, някой горе има популярен проект за мен и към този момент три месеца по-късно нещата са повече от прелестни! На приятелите си благодаря, благодаря, благодаря! Безкрайно, безгранично, същински благодаря! Благодаря и на лекарите в УМБАЛ ``Св. Георги " - Пловдив, Отделение по неврохирургия. А мама- мама е най- великата! Думи не намирам да опиша какъв брой е велика! ”, написа Ралица. 

Ето какво е и нейното обръщение към водачите: 
„ Катастрофи, потърпевши, починали... Приятели, познати, родственици... Майки, татковци, деца... Докога?! Аз станах част от статистиката. За благополучие от тези оживелите. Приятели, познати... хора, апелирам ви, бъдете виновни! Пазете себе си, пазете и другите на пътя. АЗ нямам виновност, че през днешния ден не сте се наспали! АЗ нямам виновност, че нещата в работата ви не вървят! АЗ нямам виновност, че сте се скарали с гаджето! АЗ нямам виновност, че вие сте задоволително безмозъчни с цел да: карате пили; шофирате и да ровите из телефоните си; превишавате доста скоростта; да не спазвате разпоредбите за движение; АЗ нямам виновност, че не харесвате живота си! АЗ нямам виновност, че сте стряскащо безмозъчни, наивни, глупави и така нататък провъзгласявайки се за безсмъртни, повтаряйки и убеждавайки самите себе си, че " това на мен не може да ми се случи ". Напротив, може! И се случва... за секунди! На пътя място имаме всички, разберете, а застраховани няма! ”

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР