Младата жена бе простреляна в главата от 37-годишния Михаил Станчев,

...
Младата жена бе простреляна в главата от 37-годишния Михаил Станчев,
Коментари Харесай

Симона, Която Оцеля По Чудо След Куршум В Главата Направи Нещо Изумително! Ето Снимки

Младата жена бе простреляна в главата от 37-годишния Михаил Станчев, с който имала къса връзка. Преди това мъжът простреля 55-годишния притежател на казина Коста Николов, който чакал Симона в първокласния си мерцедес, паркиран пред хотел " Бахами резиденс " в курорта, с цел да отидат на вечеря. Тодорова, която е щерка на шефа на РПУ-Дряново Тони Тодоров, беше превозена в сериозно положение в бургаската болница.



Лекарите съумяха да спасят живота й, по тази причина през вчерашния ден хубавицата благодари на екипите, полагали грижи за нея. Младата жена бе съпроводена от родителите си и дружно посетиха всички отделения, с цел да се видят още веднъж с лекарите, на които Симона дължи живота си. Тя се снима и с един от дежурните екипи в болничното заведение, написа дир.б.

В момента Симона се усеща добре и продължава лекуването си. На младата жена й следва още една интервенция и интервал на възобновяване. Куршумът в главата й засегна речевите центрове и тези, свързани с математиката и музиката. Макар със усложнение, Симона приказва и отбелязва добър прогрес. Лекарите й пожелаха скоро да се възвърне изцяло.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР