Младата изпълнителка Дара Екимова свали впечатляващата маска на Порцеланът в

...
Младата изпълнителка Дара Екимова свали впечатляващата маска на Порцеланът в
Коментари Харесай

Защо плаче Дара Екимова?

Младата изпълнителка Дара Екимова смъкна впечатляващата маска на Порцеланът в „ Маскираният артист “, а това я разплака. Дъщерята на пиарката Ива Екимова и починалият музикант Дими от "Сленг " сподели свръх емоционалност и стартира да рони сълзи, а феновете недоумяваха какво се случва.

Самата Дара не скри вълнението си, че от панела са я разпознали единомислещо. От друга страна пък й се наложи да смъкна маската едвам на третия си лайв в "Маскираният артист ". Може би момичето се е надявало да остане до финала в продукцията на Маги Халваджиян, само че феновете отредиха точно нейната маска да бъде свалена във вчерашното шоу. Сълзите на нежната хубавица не оставиха безразлични Алекс Раева и Марта Вачкова, които не спираха да я успокояват и да акцентират какъв брой надарена певица е.

Екимова извърши на последния си лайв в шоуто по Нова телевизия незабравимия шлагер Billie Jean на Майкъл Джексън. Гласът й обаче не затрудни звездните детективи, тъй като те бяха сигурни, че под приказния костюм се крие точно Дара. „ Безпогрешен Панел. Развълнувана съм и не мога да го скрия. За мен беше ужасно прекарване, а „ Маскираният артист е една от фантазиите ми “ - през сълзи показа Дара. Миналата година тя изгря на сцената на шоуто, само че единствено като гост-маска.

В шоуто предходната вечер се завърна и Бебето. Под специфичната гост-маска за първи път се беше скрил публицист на Нова тв. Водещият на „ Пресечна точка “ Михаил Дюзев вдъхна живот на обичания воин с песента „ Синева “ на Васил Найденов, която също по този начин извършва и Георги Христов. „ Никога до момента не ми се е налагало да се укривам. Много съм признателен, че имах опция да съм на тази сцена “ - описа Михаил Дюзев за прекарването си в „ Маскираният артист “. И тази година Бебето съумя да заблуди Панела, а измежду догатките, които те споделиха, се подредиха имената на изпълнителя Криско, журналиста Николай Василковски и артиста Димитър Рачков.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР