Младата изгряваща фолк звезда Доника стартира кариерата си ударно. Красивата

...
Младата изгряваща фолк звезда Доника стартира кариерата си ударно. Красивата
Коментари Харесай

Галена към племенницата си: Знай, че не винаги ще бъде лесно, но винаги ще бъда зад теб

Младата изгряваща фолк звезда Доника започва кариерата си стремително. Красивата 23-годишна певица заложи на песента " Куршум ", в която си партнира с Галена, която ѝ е вуйна, както и с много известния напоследък Меди.

Огненото трио се радва на сериозен триумф в интернет, а Доника натрупа от ден на ден нови почитатели, които чакат нейните солови планове.

Междувременно Галена се обърна към своята обичана племенница в Инстаграм, където тя написа доста трогателни думи към младата вяра.

" Мило мое момиче, израсна пред очите ми от малко сладко бебе до прелестната млада дама, която си през днешния ден. Гордея се с метода, по който извървя пътя си дотук и съм нетърпелива да изживеем дружно всичко, което те чака оттук насетне! ", написа Галена и продължава:

Виж още:

" Знай, че не постоянно ще бъде елементарно, само че помни, че постоянно ще бъда зад теб! Убедена съм в гения и опциите ти, само че останалото зависи от теб и от това какъв брой мощно вярваш в фантазията си. Обичам те доста и нямам самообладание всички да се влюбят в теб и песните ти! Успех, Доника! Нека звездата ти свети блестящо, а за мен постоянно ще си останеш глезлата на вуйна ♥️ ", приключва посланието си хитовата певица към своята чаровна племенница.

Доника е също родом от Смядово.Завършва образованието си в " Сава Доброплодни ", Шумен.

Още от ранна детска възраст нейната най-голяма пристрастеност е музиката, а нейният преподавател и наставник е нейната вуйна – Галена. Доника е надарена, амбициозна и подготвена на всичко да сбъдне фантазията си и да покори музикалната сцена.

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР