Младата и талантлива състезателка по художествена гимнастика Никол Тодорова е

...
Младата и талантлива състезателка по художествена гимнастика Никол Тодорова е
Коментари Харесай

Никол Тодорова: Предпочитам да изпитвам удоволствие от гимнастиката

Младата и надарена състезателка по художествена гимнастика Никол Тодорова е избрала пътя да върви към огромните върхове посредством своя клуб „ Авангард “.

Близката ѝ връзка с треньора Николай Боев ѝ оказва помощ доста повече да се развива, без значение че е имала опция да води централизирана подготовка дружно с националния тим при девойките.

„ Предпочитам да си бъда с него, да изпитвам наслаждение до момента в който упражнявам художествена гимнастика и да мога да реализирам още по-високи върхове, макар че ще бъде по-трудно. Искам да отида на Световното състезание, бленувам за Олимпиада “, показа Никол Тодорова в рубриката „ Аз съм “ по Българска национална телевизия 3.

Заедно със своя треньор Николай Боев не престават да отработват съчетанията и да преследват общите си фантазии – огромни надпревари и покорени върхове.

„ В началото ни беше мъчно да се опознаем с него, само че към този момент сме като едно. Харесва ми, че той изяснява всичко, което не се получава. Обяснява го по всевъзможни способи, до момента в който не го схвана “, сподели още медалистката от шампионати при девойките.

Какво ѝ е най-трудно по време на усърдните тренировки?

„ Има и сложни, и не толкоз сложни неща в художествената гимнастика. Най-трудно ми е когато съм изморена да съумея да се събера. Нямам обичано комбиниране, всяко е друго от другото, нямам и обичан апарат. Сега се сготвям за още надпревари, с цел да мога да си доизработя съчетанията си “, сподели още Никол Тодорова за Българска национална телевизия 3.

Още за 14-годишната гимнастичка можете да видите във видеото.

Автор: Моника Симеонова
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР