Младата и опъната кожа има високо съдържание на колаген -

...
Младата и опъната кожа има високо съдържание на колаген -
Коментари Харесай

Deep Cosmetics и колагенът за стегната и гладка кожа без бръчки

Младата и опъната кожа има високо наличие на колаген - към 80%. С напредването на възрастта започваме да губим от него, като този развой стартира още в много младите ни години - от 25-годишнината ни нататък. По-бавното или бързо губене на колагена зависи и от нашите привички, например неправилна диета, липса на задоволително течности, дълготрайно стоене на слънце, неустойчивост на стресови положения, хормонални разстройства.
По създание колагенът е протеин, който взе участие в вярното действие на доста органи и системи в нашето тяло. Може и е целесъобразно да се приема и под формата на хранителна добавка за някои болестни положения, както и има приложение в редуцирането на тежестта. За запазването на младостта и еластичността на кожата ни обаче той е наложителен и няма аналог. При това правилото е, че би трябвало да прибавим колагена в ежедневната си грижа за кожата към 30-те години, с цел да предотвратим бързото му привършване. Много по-лесно и дейно е да пазим хубостта на кожата, а не да чакаме да забележим първите бръчки и тогава да търсим решения.
В дерматологичната и козметична грижа колагенът може да реши проблеми като поява на вдлъбнатини и гънки по кожата; забележими белези от акне, бръчки и други недостатъци на структурата на кожата. Той има свойството да регенерира и ревитализира, осигурявайки издръжливост и целокупност на кожата. Усещането е за здрава, обемна и мека кожа, а забележимият резултат се показва в блясъка и сиянието на нашата кожа.
Колагенът има доста видове, като някои от тях доминират в тялото ни. Съответно и действието на тези видове е друго, тъй че би трябвало да се употребява точният тип. Ефективността на анти-ейдж козметиката извънредно доста зависи от точния вид колаген. Съвременните формули включват и растителни стволови кафези, както и пептиди, което подсигурява заличаването на съществуващите бръчки, гънки и линии, а също и възпрепятстването на образуването на нови.
Уникална композиция от посочените субстанции и вещества дружно с масла от натурален генезис е цялата козметична серия на Deep Cosmetics. Философията на компанията е да даде цялостна грижа за кожата, което включва компютърна диагностика със особено основан уред, създаване на цялостна скица за отнасяне на кожата от специалисти и предложение на профилирана козметика за превъзмогване на козметични и дерматологични проблеми.
Козметичните препарати на Дийп Козметикс се борят сполучливо със следите на остаряването и за разрешаването на редица недостатъци по кожата. Натуралният състав разрешава потреблението на серията за всевъзможен вид кожа, без да провокира странични резултати, алергии или неразположения. В същото време резултатът след даже краткотрайна приложимост на продуктите е като след ботокс инжекция и лифтинг процедури. Тези, които са се подлагали на сходни процедури, знаят и какъв брой неприятна страна имат те.
Изисква се и интервал на възобновяване преди да пристигна насладата от новата визия. Ето за какво актуалното схващане за грижа за кожата и като цяло за тялото е да се подчертава на навременните неинвазивни ограничения, които да имат щадящо деяние. Качествената козметика, която е плод на многогодишни проучвания от експерти в региона, предлага подобен метод, осигурявайки оптимален резултат. Несъмнено колагенът има огромна роля за обезпечаването на оптимално положение на кожата, запазването на структурната и целокупност и мекотата и. Всичко това в огледалото и в очите на близките се отразява в една - единствена дума – хубост.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР