Младата и красива майка от Бангладеш Рисила Бинте, работеща като

...
Младата и красива майка от Бангладеш Рисила Бинте, работеща като
Коментари Харесай

Трагедия! 22-годишна моделка се самоуби по време на видеоразговор със съпруга си

Младата и красива майка от Бангладеш Рисила Бинте, работеща като модел, лиши сама живота си по време на видеоразговор със личния си мъж. Според неофициални данни, тя е достигнала до решението за самоубийство поради фамилни проблеми, оповестява " Мирър ". Тялото на 22-годишната Рисила е било открито в дома й в Дака, столицата на Бангладеш. Тя незабавно е била откарана в болница, само че за жалост, лекарите само можели да установяват гибелта на девойката. Служители на полицията са съобщили пред локалните издания, че макар че не е открита формалната причина за самоубийството й, най-вероятно става въпрос за проблеми в фамилията.



От полицията са обяснили още, че сега, когато моделката е лишила живота си, тя е разговаряла по видеовръзка със своя брачен партньор.



Тригодишната щерка на умрялата в този момент живее в къщата на своите баба и дядо. Самата Рисила е водила деен метод на живот - през 2012 година тя за първи път е излязла на стилния подиум, а също по този начин следвала британска литература.



Превод и редакция: БЛИЦ







Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР