Младата и жизнена кожа е мечта за всяка жена. С

...
Младата и жизнена кожа е мечта за всяка жена. С
Коментари Харесай

REFAN за млада кожа и порцеланов тен с кремове с хиалурон

Младата и витална кожа е фантазия за всяка жена. С дневния и нощен крем на REFAN „ Хиалуронова киселина “ кожата става по-мека, гладка и еластична, възвръща се нейният пресен, юношески и лъчезарен тип, като се стяга контурът на лицето.

Знаем, че хиалуроновата киселина е значим систематичен детайл на кожата, който има неповторимата дарба да задържа огромно количество вода. Комбинацията на хиалуронова киселина с колаген в серията на REFAN усъвършенства еластичността на кожата и стяга лицевия силует, оказва помощ за регенерацията на кожата и играе значима роля в тъканната хидродинамика.

За реализиране на най-благоприятен резултат се предлага ежедневното потребление на комбинацията от дневен и нощен крем за лице с хиалуронова киселина – те са с нежна и деликатна текстура, която бързо и елементарно се всмуква от кожата и я хидратират в дълбочина.

Когато колагенът и хиалуроновата киселина намалеят, кожата става отпусната и се появяват бръчки. Мощният ключ в тази ситуация е хиалуроновата киселина, която задържа вода хиляда пъти повече от личното си тегло и това прави кожата хидратирана, витална и млада. Колагенът, който също е съществена съставна част на кожата, виновен за стегнатия й тип, се бори с признаците на стареене.

С годините, когато двете скъпи съставки – колаген и хиалуронова киселина намалеят, кожата се дехидратира и става суха, сива и отпусната. Спрете процеса на стареене и появяването на бръчки с двата крема на REFAN за 24-часова грижа за кожата, които ще върнат естествените й съставки - колаген и хиалуронова киселина – същинската загадка за свежа, млада и съвършена кожа на лицето.

Продуктите от тази серия са ориентирани към дамите,които избират единствено висококачествени и първокласни козметични артикули за грижа срещу стареене на кожата.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР