Младата хип-хоп певица Диона призна, че е от ромски произход,

...
Младата хип-хоп певица Диона призна, че е от ромски произход,
Коментари Харесай

Диона крила от сегашното си гадже, че е от ромски произход! Звънна му в шоуто, за да провери дали още са заедно след признанието й

Младата хип-хоп певица Диона призна, че е от ромски генезис, разбра HotArena.

Денислава Сашова, както е същинското й име, отговори позитивно на въпрос на Валентин Кулагин дали има циганска кръв във вените си. „ Уикенд “ научи, че майката на певицата е с турско име и няма по какъв начин да скрие мургавия си генезис.

Както се знае, един от отличителните белези на ромите е синьо-лилави венци, каквито има 23-годишната участничка в тазгодишния „ ВИП Брадър “. Денислава е от гр. Койнаре, живяла е в Червен бряг.

През лятото на 2016-а записва първия си сингъл „ Поста ми “, който бързо се трансформира в шлагер. Кариерата й потегля внезапно нагоре. Диона към този момент се радва на участия из цялата страна.

Колкото до произхода й, смуглата хубавица не се гордее изключително с него и избира да го крие, само че когато я попитаха непосредствено, нямаше по какъв начин да отхвърли. След признанието й е помолила Биг Брадър за телефонен диалог с гаджето си, с цел да попита дали към момента имат връзка. Изпълнителката до този миг криела даже от него, че е циганка.

Това бе засечено в нощното издание на шоуто по Нова и следва занапред да бъде излъчено в дейли епизодите. Попитала е още продуцентите дали парите от последното й присъединяване са дадени на съквартирантката й, с цел да заплати наема на общата им квартира.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР