Младата фолк звезда Денис Теофиков изглежда внимателно е планирал самоубийството

...
Младата фолк звезда Денис Теофиков изглежда внимателно е планирал самоубийството
Коментари Харесай

Денис Теофиков планирал самоубийството си?

Младата фолк звезда Денис Теофиков наподобява деликатно е възнамерявал самоубийството си, съобщи Флагман, базирайки се на информация от негови близки.

Той е поставил завършек на живота си през вчерашния ден към 14:40 часа, скачайки от терасата на собствен другар. Гаджето му Алекса по това време била в дома си и схванала за трагичната вест едвам след час.

Още преди две седмици Денис почнал да разпитвал собствен другар за апартамент му в столичен квартал. Знаел единствено, че е на висок етаж. Единственото разминаване е в местоположението на жилището. Според едни той се намира някъде край Царско село, а съгласно други – в „ Дружба “.

 Денис помолил момчето да остави котката си, защото в идващите месеци нямал да има опция да я гледа. Двамата са влезнали в жилището към 14:30 часа. Оставили животинчето, храната и тоалетната и до момента в който приятелят му се суетял, Денис излязъл на терасата и скочил.

Собственикът на жилището схванал за случая, едвам откакто видял отворената врата на терасата и чул ужасяващите писъци на открито на свидетел на нещастието.

Денис напоследък се изолирал, съвсем не поддържал връзка с нормалната си среда, както и околните си, неразделно до него била само приятелката му Алекса.

Българският Джъстин Бийбър в телефони диалози споделял, че едвам устоя на напрежението в шоу бизнеса. Печелил задоволително, само че нито можел да иде на отмора, нито да възнамерява живота си по собствен метод или да прави това, което желае.

Ултимативно му се съобщавало, че има контракт, който би трябвало да извършва, да поема покорно всички задължения и смазващите рецензии на една дузина „ експерти “, които директно отговаряли за кариерата му.

„ Шоу бизнесът наподобява прелъстителен, само че единствено хората, които са в него знаят какъв брой доста ти лишава. Денис просто искаше да живее живота си, искаше независимост, която обаче не му дадоха. Той бе прекомерно млад и всички, които работеха с него го мачкаха. Много му беше тежко. От много време бе изпаднал в меланхолия “, сподели негов непосредствен, поискал анонимност, представен от " Флагман ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР