Младата двойка Кристина и Емилиян от Добрич са първите елиминирани

...
Младата двойка Кристина и Емилиян от Добрич са първите елиминирани
Коментари Харесай

Първа изгонена двойка в ,,Един за друг

Младата двойка Кристина и Емилиян от Добрич са първите отстранени участници в сезон 5 на “Един за различен ”. За тях гласоподаваха най-близките им хора във Вилата на любовта, само че Венци и Михаела от Перник получиха по-висок избор на доверие и шансът да продължат своето любовно премеждие.
 Ето кои са двойките в  Ето кои са двойките в  Ето кои са двойките в  Ето кои са двойките в
В тандемната игра основен беше стратегическият метод на двойките. Те трябваше да си трансферират топката след вярно виновен въпрос, а под прицела им най-често бяха позитивните Кики и Емо и темпераментите Ивана и Ивайло. Двойката с най-голяма възрастова разлика в “Един за различен ” обаче се оправи изненадващо добре и съумя да се избави. Липсата на мира и централизация изневери на Кики и Емо, които останаха последни и попаднаха на елиминация дружно с Венци и Михаела.

 кики и емо NOVA

Младата двойка от Добрич гостува в формалния подкаст на “Един за различен ”. Там водещата Денислава Велкова ревизира дали младите влюбени могат “Един без Друг ”. Те описват за най-хубавите си моменти във формата и за живота си отвън риалитито. Епизодът към този момент е разполагаем в, и.

Приключението “Един за различен ” продължава тази седмица - в петък, събота и неделя от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за „ Един за различен “ може да следите на  и в формалните профили на предаването във , и 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР