Младата Джоузефин Десгранд се стопи от 120 до 57 килограма

...
Младата Джоузефин Десгранд се стопи от 120 до 57 килограма
Коментари Харесай

Руса красавица свали 63 кг и сподели своя основен трик

Младата Джоузефин Десгранд се стопи от 120 до 57 кг и провокира същински възторг в обществените мрежи с възхитителната си промяна.

Девойката, която живее със фамилията си в Австралия, признава, че е стигнала до болестно положение, тъй като е обичала да си похапва доста сладкиши: „ Моят грях постоянно е бил това, че боготворя да си похапвам чипс и шоколад”, признава Джозефин, написа jenata.blitz.bg.

Тя споделя, че един ден просто се е погледнала в огледалото и като че ли внезапно е прогледнала и осъзнала, че е качила доста килограми и към този момент формата ѝ е кръгла. " Именно тъй като обичах толкоз доста да си похапвам тези неща, доближих до сериозните 120 кг едвам на 19-години и съответния размер на облеклата – ХХL. ", споделя тя.

Джоузи развила същинска взаимозависимост към всевъзможни захарни произведения. Тогава тя е решила да се възползва от обществените мрежи и да прегледа из Инстаграм фотосите на изцяло непознати хора по целия свят, с цел да се въодушеви за своето намаляване.

Тя видяла по какъв начин те са трансформирали телата си, с какъв брой воля са се отървали от непотребните килограми и тогава момичето решило, че и то е способно да направи такава смяна в живота си. Именно тези фрагменти съумели най-силно да стимулират Джоузи.

Тя признава, че ѝ е било в действителност доста мъчно да се откаже от бързата храна, от която се е чувствала подвластна и да мине на естествен режим на хранене. Най-трудно по думите ѝ е било да промени по този начин живота си и да се откаже от сладкото. Най-силно я е стимулирала смяната, която е знаела, че ще настъпи след време.

За да спре да употребява захарни произведения, тя е имала дребен и остроумен трик, на който в действителност дължи отслабването си. ‘Когато изпитвах потребност да хапвам нещо сладко, просто започвах да си върша зелена салата и ядях, до момента в който това предпочитание не изчезне”, споделя тя.

Към момента Джоузи към този момент тежи 57 кг и не използва никаква захар. Заедно с хранителния режим тя е решила да стартира да върви на фитнес, с цел да се стегне и добие тяло, което може да демонстрира без грам терзания.

Тя е решила да стимулира посредством трансформацията си и други и по тази причина е качила фотоси „ Преди” и „ След” в „ Инстаграм”. „ Както аз се въодушевих от такива образци, по този начин, уповавам се, и аз да съумея да оказа помощ на други да се решат на огромната крачка да кажат „ сбогом” на непотребните килограми”, споделя Джоузи.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР