Младата дизайнерка избухна в социалните мрежи. Тя заяви, че ще

...
Младата дизайнерка избухна в социалните мрежи. Тя заяви, че ще
Коментари Харесай

Нова Люта Война В Родния Хайлайф! Мегз И Ася Капчикова Се Хванаха За Гушите, Но Причината Ще Ви Изуми!

Младата дизайнерка избухна в обществените мрежи. Тя съобщи, че ще съди Капчикова, защото я клюки.

Мегз показа, че с Ася е имала контакт единствено един път. Това се случило тъкмо преди влизането й във „ Фермата “. Тогава двете инцидентно се оказали в една компания.

Дизайнерката непосредствено попитала русокоската какъв брой желае, с цел да носи единствено нейни облекла във формата. Ася Капчикова поискала 600 лева и декларирала, че желае облеклата да останат за нея. Мегз се съгласила.

Последната споделя, че след тази среща с русокоската не е имала опцията за още един диалог с нея, защото тя отпътувала за Америка поради извоюваната премия за посещение в имението на Хю Хефнър.

След като се прибрала в България, Ася Капчикова непосредствено влезнала във „ Фермата “ и Мегз нямала опция да се срещне с нея. Но с помощта на познанството си с Иван и Андрей, дизайнерката въпреки всичко съумяла да се свърже с русокоската. Изпратила й два куфара с облекла.

Но Ася Капчикова отказала да ги носи, защото решила, че се усеща по-добре със спортни облекла за осъществяването на задачите. Плеймейтката се появила единствено един път с рокля и риза на Мегз.

Дизайнерката пита какъв брой би трябвало да й заплати следователно, в случай, че тя не е изпълнила ангажимента им. Мегз напомни, че даже облеклата са останали за Ася. Но съобщи изрично, че ще я съди, написа Хот сцена.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР