Младата аренби идолка - Гери-Никол има малък опит в шоубизнеса

...
Младата аренби идолка - Гери-Никол има малък опит в шоубизнеса
Коментари Харесай

Проклятието на чалга певиците застигна Гери-Никол

Младата аренби идолка - Гери-Никол има дребен опит в шоубизнеса спрямо опитните фолк певици, само че към този момент може да се каже, че Гери последва ориста, която те имаха на годините й.

Варненката съвсем като Преслава и Галена на нейните години получи „ проклятието на настоящите звезди “. Преди години в „ Music idol “ Преслава бе подценявана и залята от хейт поради обстоятелството, че точно тя бе най-слушаната звезда тогава. Същата орис преследваше и Галена. Двете звезди даже рядко бяха канени в такива излъчвания, въпреки през днешния ден да са най-желаните участници.





Актуалността през днешния ден обаче е на страната на Гери-Никол и младата звезда получава много отрицателни мнения за облиците си в предаването „ Като две капки вода “, написа ХотАрена.нет. Певицата бе подложена на критика първо от Фънки, а по-късно и от много фенове, въпреки точно варненката да бе най-хубава в имитациите си на Майкъл Джексън и Карди Би.



Единствената Константин поддържа "яката дупара ". Двамата даже си станаха много близки и очевидно се забавляват по време на шоуто, а и след него в дискотеката на изпълнителя. Гери нямала угризения и постоянно пяла в клуба на приятеля си въпреки да е поп-фолк заведение.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР