Младата актриса Йоанна-Изабелла Върбанова, която е най-новото попълнение в трупата

...
Младата актриса Йоанна-Изабелла Върбанова, която е най-новото попълнение в трупата
Коментари Харесай

Младата актриса Йоанна-Изабелла Върбанова ще се представи премиерно в спектакъла "Женитба" на Гогол

Младата актриса Йоанна-Изабелла Върбанова, която е най-новото попълнение в трупата на Театър София, ще се показа премиерно в спектакъла " Женитба " на Гогол на 8 юни. Новата роля, в която ще се превъплъти Йоанна-Изабелла, е на булката /Агафя Тихоновна/. На сцената публиката ще види още: Симона Халачева, Лора Мутишева, Михаил Милчев, Невена Калудова, Юлиан Малинов, Николай Върбанов, Юлиян Рачков, Николай Димитров и Росен Белов. Комедията на съветския класик ще бъде показана на обичайна лятна сцена още на 9-ти и 22-ри юни.

" Благодарна съм, че имам късмет да работя и да упражнявам специалността си. Щастлива съм, че за първи път влизам в основна роля на професионална сцена и то в пиеса на един от доста обичаните съветски класици - Николай Василиевич Гогол. Класиката остава безконечна, тъй като задава голям брой въпроси, тематики и послания, които не престават да бъдат настоящи и да вълнуват хората през вековете чак до днешния ден. Ще чакам с неспокойствие срещата с публиката, с цел да съпреживеем дружно една история, която споделя за смисъла на изборите ни в живота и способността да откриваме правилния и същински сътрудник. Често личните ни страхове, подозрения и предубеждения взимат връх над решенията ни. Хората все не помнят и пренебрегват най-важното - да се вслушват в сърцето си и в гласа на душата си! ", споделя Йоанна-Изабелла Върбанова.

Форматът " Сцена на стълбите ", който бе основан по концепция на шефа на общинския културен институт - обичаният артист на генерации българи Иреней Константинов, тази година започва на 1-ви юни. От 1-ви юли на откритата сцена в парка " Заимов " Театър София ще бъде хазаин на летен фестивал, в който присъединяване ще вземат със свои спектакли гостуващи трупи от столицата и страната.

Йоанна-Изабелла Върбанова се показва и в спектаклите „ Развратникът " и „ Кашонът ", които ще имат своите министър председатели под намерено небе на 4-ти и на 11-ти юни.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР