Младата актриса Радина Думанян, станала популярна като анестезиолога д-р Биляна

...
Младата актриса Радина Думанян, станала популярна като анестезиолога д-р Биляна
Коментари Харесай

Известна наша актриса скочи за парите на лекарите в битката срещу коронавируса

Младата актриса Радина Думанян, станала известна като анестезиолога доктор Биляна Захариева от българския медицински сериал „ Откраднат живот “, избухна с изострен въпрос на стената си в обществената мрежа Фейсбук по отношение на актуалната обстановка на пандемия от COVID-19 и по особено със заплащането на лекарите. Тя пита:

" Искам да схвана дали има някой измежду вас, който работи в областта на опазването на здравето и към този момент е бил в директна битка с ковид, е получил тия обещани 1000 лева...?Защото разбирам, че без значение, че всичките ни медици всекидневно и ежеминутно са подложени на голям стрес в момента; че макар, че и за тях тази обстановка е толкоз нова, колкото и за нас, те са там, преработват, вършат непрекъснато проби за covid-19, които в множеството случаи са негативни...Преработват (пак повтарям) и в доста от случаите заплатите им са ПО-НИСКИ от преди... Защото даже не е въпроса в тия хиляда лв., а в това,че ми се коства, че всичко е някакъв необикновен, немислим прахуляк в очите и че това, което се споделя, не е това, което се прави (както постоянно е било) в страната... Поредните неистини, следващите празни обещания и условия със звездичка... Ако някой има отговор, дано ми го даде, апелирам. "

Искам да схвана дали има някой измежду вас, който работи в областта на опазването на здравето и към този момент е бил в директна битка с...
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР