Младата актриса Радина Боршош, която играе дъщерята на Асен Блатечки

...
Младата актриса Радина Боршош, която играе дъщерята на Асен Блатечки
Коментари Харесай

Радина Боршош заживя с фотограф

Младата актриса Радина Боршош, която играе дъщерята на Асен Блатечки в " Ягодова луна " , заживя с фотографа Владимир Томашевич, разбра HotArena.

Той е много по-голям от нея, само че това не е спънка за двойката. Интересното е, че и в сериала героинята й се влюбва в сътрудник на татко й, по-възрастен от нея. В ролята е Александър Сано. С Владимир се срещнали около свои другари от театъра, тъй като той има доста сесии за планове и е обичаният фотограф на множеството й сътрудници от Народния. 

В началото били единствено положителни познати, само че през юли 2018 любовта им пламва. Двамата са неразделни, а тя към този момент го е срещнала със фамилията си. За него тя е муза и постоянно я снима. 22-годишната актриса не крие, че е доста щастлива, само че усърдно крие обичания си от медиите и изрично отхвърля да приказва за него. 

Томашевич е първото гадже, което щерката на някогашния началник на НДК Мирослав Боршош показва обществено. Допреди това беше изцяло отдадена на работата си. Тя е от последните випуски на НАТФИЗ, имали шанса да им преподава огромният Стефан Данаилов. Неговата загуба й нанася пагубен удар, от който към момента не може да се възвърне. " Той беше за мен преподавател, татко, семейство ", споделя с горест Радина.

От дребна се увлича по театъра и още на 16 се снима в късометражния филм " Солвейг " на Яна Титова, а на 12 се явява на изпит в школата на Малин Кръстев. Именно там я откриват за кино лентата " Маймуна ", в който извършва една от основните функции. После Радина кандидатства в НАТФИЗ и я одобряват преди всичко в класа на Стефан Данаилов. 

Майка й - продуцентката от утринния блок на бТВ Иска Владимирова, е горда с достиженията на щерка си. Двете имат доста мощна връзка, тъй като Радина е отгледана от нея. С татко й Мирослав са разграничени от както актрисата е дребна, написа Галерия. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР