Младата актриса Мария Бакалов играе бременната дъщеря на казахстанския журналист

...
Младата актриса Мария Бакалов играе бременната дъщеря на казахстанския журналист
Коментари Харесай

Българка свали панталоните на американски водещ в ефир

Младата актриса Мария Бакалов играе бременната щерка на казахстанския публицист Борат Сагдиев, в чиято роля влиза Саша Барън Коен, в продължението на „ Борат “, написа bg-voice.com.

Филмът с извънредно дългото подзаглавие „ Доставка на необикновен рушвет за американския режим със цел облагодетелстването на в миналото великия казахстански народ “ ще излезе този петък на стриминг платформата на Amazon.

26-годишната бургазлийка гостува изненадващо в шоуто на Джими Кимъл, където изиска от водещия да си смъкна панталоните на чист български. Той нямаше по какъв начин да ѝ откаже. Сцената провокира бурния смях на публиката.



Саша Барън Коен този месец се появява и в трагична роля – тази на Аби Хофман в новия филм от сценариста на „ Социалната мрежа “. Създаденият по същински случай от 1968 година

„ Делото против седемте “ поразително припомня събитията в София и Минск това лято. Филмът „ Делото против седемте “ припомня на протестна София от 2020-а „ The Trial Of The Chicago 7 “ е от сценариста на „ Западното крило “ и „ Социалната мрежа “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР