Младата актриса Лорина Камбурова влезе в полезрението ни преди три

...
Младата актриса Лорина Камбурова влезе в полезрението ни преди три
Коментари Харесай

Лорина Камбурова: Любовта ме прави по-жива отвсякога

Младата актриса Лорина Камбурова влезе в полезрението ни преди три години със сериала " Връзки ", нейното бойно кръщение. 2018 година пък, още в самото си начало, ни сервира " ударна доза " от момичето с красивите бадемовидни очи, подготвени постоянно да се разсмеят или разплачат – Лорина се появи в една от основните функции в сериала " Скъпи наследници ", а двамата с Бойко Кръстанов се трансфораха в лицата на България в клипа, отдаден на българското европредседателство.
В първото си изявление за EVA през 2015 година актрисата ни описа за най-драматичния и мъчителен интервал от живота си – когато, едвам 12-годишна, губи майка си. Сега Лорина към този момент е взела живота си в ръце и знае какво желае от него.
За своето велико 20-дневно американско премеждие, което я трансформира вечно, за новата обич, която я кара да се усеща по-жива отвсякога, какво е нейното икигай и по какъв начин се поддържа " презокеанска " връзка, за ангелите, които я пазят и за хубостта, която ще избави света (или най-малко нейния свят) - споделя звездата пред изданието.
" Винаги съм желала да върша всичко по едно и също време. Сега ми се случва и най-хубавото е, че го върша поради щастието си, не поради болката си ", показа ни Лорина.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР