Младата актриса Евелин Костова бе удостоена с приза за най-добра

...
Младата актриса Евелин Костова бе удостоена с приза за най-добра
Коментари Харесай

Звезда от Съни Бийч получи важно отличие от Лондон

Младата актриса Евелин Костова бе удостоена с наградата за най-хубава актриса на фестивала London int. web & short film за играта си в късометражния филм " Принуда " ( " Coercion " ), основан по самодейност на организацията " А21 ", бореща се с трафика на хора. Евелин е позната на феновете у нас с функциите си в сериала " Съни бийч ", който се завръща на дребния екран този месец, и кино лентата " Завръщане " на Ники Илиев, работещ върху продължението на заглавието.

В лентата брюнетката влиза в облика на Петя - младо момиче, което отпътува с най-хубавата си другарка за Америка, където бива принудена да проституира.

Наскоро персонално Костова показа новината за своята победа като 24-часова история в Инстаграм страницата си. Това е към този момент третият приз, който тя получава за осъществяването си в продукцията. Преди него тя завоюва две оценки в същата категория на кинофестивалите в Прага и Ню Йорк.

" Щастлива съм, че съм част от този план! Благодаря на всички забъркани! ", написа звездата в обществената мрежа към формалния афиш на продукцията.

Идеята за лентата идва, откакто през 2019 година Евелин взе участие в клип на организацията, въодушевен от същински събития, чиято цел е да им оказва помощ в набирането на средства по време на техни събития. Те обаче остават толкоз удовлетворени от работата на българката, че година по-късно се свързват наново с нея, предлагайки ѝ да продължат историята, само че този път под формата на филм.

По това време обаче тя към този момент е бременна с щерка си, по тази причина се постанова да съобразят сюжетната линия с този факт. Така вземат решението на финала да стане ясно, че героинята ѝ също чака дете. За тази цел във втората част я снимат в по-близък проект, без да разкриват наедрелия ѝ стомах.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР