Млада зъболекарка от Варна предлага безплатно лечение на пациенти, които

...
Млада зъболекарка от Варна предлага безплатно лечение на пациенти, които
Коментари Харесай

Тази секси зъболекарка ще ви шашне с предложение си

Млада зъболекарка от Варна предлага гратис лекуване на пациенти, които не са посещавали постоянно зъболекарския кабинет и се нуждаят от незабавна помощ. Филианна Филипова има процедура от 4 години. Освен от дентална медицина тя към този момент печели и от естетични процедури. На нуждаещите се пациенти обаче оказва помощ гратис.

„ Като цяло българинът идва се на ортодонт, когато болките са нетърпими, обезболяващите не оказват помощ и няма различен метод. Има доста хора, които нямат пари да се лекуват. Затова започнахме и тази самодейност, с която да помогнем на тези, които в действителност нямат никаква опция да отидат на зъболекар”, сподели Филипова.



Само за седмица 8 души са потърсили безплатната помощ на доктор Филипова.

„ Редовно се срещам с пациенти, които не могат да се лекуват. Човекът идва с болки в зъба. Имал е кариес преди 1 година, само че е решил да не го прави. Изчакал е малко и зъбът е станал за кореново лекуване, само че индивидът няма 150 или 250 лева.и надлежно желае да го извадим, с цел да не го боли.



Идва моментът, в който аз да реша дали да работя гратис за този пациент, или да извадя един зъб, който може да остане в устата му още 15 години или даже цялостен живот. Като доктор не предпочитам да извадя зъба. Започваме лекуване, до момента в който не реализираме резултат. Мога да кажа, че всеки стоматолог, който познавам, е правил сходни взаимни отстъпки в практиката си”, описа още Филианна Филипова.

Д-р Филипова се среща със стоматологията още като дете, само че като пациент. Оттам идва и желанието й да оказва помощ на хората.

Тя моли родителите да водят децата си постоянно на прегледи, с цел да не се стига до вадене на зъби. Освен това приканва и всеки собствен сътрудник, който имат опция да се включи в самодейността за гратис лекуване на нуждаещи се пациенти.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР