Млада врачанка развива успешно своя спортен бранд за дрехи ,

...
Млада врачанка развива успешно своя спортен бранд за дрехи ,
Коментари Харесай

Гордост! Млада врачанка развива успешно своя спортен бранд за дрехи “JUSTWEAR” /снимки/

Млада врачанка развива сполучливо своя състезателен бранд за облекла , научи организация BulNews.
25-годишната Валерия Дамянова е основала марката преди година и половина с поддръжката на свои близки и другари. Благодарение на усърдния ѝ труд, марката скорострелно набира известност и екипите на са част от дрешника на все по-голям кръг спортуващи, които обичат да се усещат удобно и да наподобяват добре, до момента в който упражняват.
Дрехите се шият във Враца, без да се позволява компромис в материалите и изцяло оправдават съотношението сред цена и качество.
Екипите са направени най-вече от материи с потвърден генезис – памук и вискоза. Дрехите са меки и приятни на досег, и най-важното за всеки спортуващ - те разрешават на тялото да “диша”, без да запарват и да нервират кожата.
Към момента предлага дамски сбирки със свежи, наситени цветове, елегантни кройки и красиви детайли за лукс, които разрешават на спортуващите да се „ слеят “ с облеклата и да внедрят в тях специфичното си лъчение. С развиването на марката, ще се оферират и мъжки сбирки, безапелационна е собственичката.
За да доближи до този стадий, основателката на , Валерия Дамянова е минала през значително компликации, само че е безапелационна, че си заслужава.
Ако търсите ентусиазъм и се чудите дали да преследвате фантазията си, вижте описа ѝ:

Нека ви опиша за пътя към една фантазия. За пътя, който ме срещна с нещо в действителност велико. Много специфичен път за мен. Той стартира с приказна картинка. На фантазия мечтана дълго. По този път край мен летеше черна сянка - страхът. Страхувах се от доста неща. А другите нюанси на този боязън тежаха по друг метод и в разнообразни направления. Затова крачих настойчиво, само че залитах непрестанно.
Тогава... влязох в личен сериал „ Приятели “. Когато започнах да се огъвам под тежестта на страха, паниките, съмненията, до съзнанието ми долетя обръщение като от сериала „ Приятели “ - „ I’ll be there for you “. Близките ми ме върнаха към една позабравена истина - че моментът, в който най-силно искаш да се откажеш, е моментът, в който най-силно би трябвало да „ натиснеш “. Беше като пестник и скъпа поддръжка по едно и също време. Шамар, тъй като това трябваше да го помня постоянно от практиката си в тренировките. Подкрепа, тъй като по този начин разцъфтя вътрешното чувство за мощ и свобода…
Без тях нямаше да съумея и безпределно им благодаря!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР