Млада великотърновка втрещи социалните мрежи, след като опитала да се

...
Млада великотърновка втрещи социалните мрежи, след като опитала да се
Коментари Харесай

Търновка излъчва в Тик Ток опит за самоубийство, момиче от Варна звъни на 112

Млада великотърновка втрещи обществените мрежи, откакто пробвала да се самоубие онлайн. В лайф в " Тик Ток " тя демонстрира по какъв начин приема огромно количество хапчета и алкохол и твърди, че счита да скочи от осмия етаж, описаха шокирани консуматори на платформата. В един миг търновката изчезва от директното лъчение и момиче от Варна подава сигнал на телефон 112.

Случаят е от неделя вечерта и се развива в презастроения квартал „ Колю Фичето “. След сигнала екипи на незабавна помощ и полицията дълго време се лутат, до момента в който локализират точния адрес на дамата, защото подалата сигнала не знаела къде живее тиктокърката самоубийца.

В последна сметка медиците транспортират натровената до Спешно поделение на МОБАЛ „ Д-р Стефан Черкезов “. Там излиза наяве, че се е нагълтала с 20 таблетки за диабетици, поляти с корав алкохол. Консултирана е от анестезиоложката доктор Илиева, която била на дежуство, само че положението и било положително и не се наложило настаняване в реанимация, разясниха от интензивното отеделение. Спешните медици създали промивка на стомаха и по-късно пациентката е изпратена в Центъра за психологично здраве.

Според в. " Борба ", повода за опита за самоубийство е любовна тъга в резултат на интернет машинация. Жената се срещнала с мъж в обществената мрежа и получила обещания за щастлива връзка. Оказало се обаче, че е шарлатанин, защото изискал от нея 2500 лева, тъй като е в усложнение. Обещал в символ на признателност да й изпрати колет с пръстен и други дарове. Търновката се подлъгала и пратила сумата. Времето минавало, само че пратката от виртуалния й другар по този начин и не дошла.

Търновката има близо 3700 почитатели в " Тик Ток ", с които споделила историята си. Осъзнала, че е станала жертва на лъжлива скица, тя не могла да понесе действителността.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР