Млада софиянка се оплака от случка, която е преживяла в

...
Млада софиянка се оплака от случка, която е преживяла в
Коментари Харесай

Млада жена преживя кошмар заради таксиджия

Млада софиянка се оплака от преживелица, която е претърпяла в нощта на 1-и против 2-ри март. Тя се прибирала късно вечерта, към 23:00 в минусовите температури в столицата и решила да хване такси. Грешка, която дълго време ще помни, написа "Флагман ".

„ След като се разотидохме от заведението, в което се бяхме събрали и, което се намира до метростанция „ Сердика “, взех решение да хвана такси, тъй като времето беше меко казано студено. Поглеждам цената – допустима е и си споделям дестинацията. Грешката ми беше, че не погледнах за останалите значими за таксиметровия бизнес такъми “, споделя младата жена, която настоя да резервира анонимността си.

Когато идват на дестинацията след 15-минутно, изпълнено с безмълвие пътешестване, тя заплаща, прибира рестото в джоба, само че на излизане чантата й остава на седалката. В момента в който тя затваря вратата, схваща за грешката си и понечва да отвори и да си прибере собствността. Само че е късно – таксиджията с мръсна газ отпрашва в нощта.

„ В чантата имаше портмоне с персонални документи, дебитна карта, смарт телефон... обща стойност към 300 лв.. Не е за парите. Можеше да е доста по-зле. Добре, чантата, която имаш от десети клас и към момента наподобява като нова - хубава, черна, с железни дръжки, е изчезнала окончателно, дружно със смарт телефона, без който не можеш. Загубил си и персоналната карта, само че фотографията ти там е гадна, по тази причина – бонус. Имаш опция да си издадеш нова. Дебитната карта също е изгубена, само че вътре няма пари. Представям си по какъв начин индивидът е потрил предостатъчно ръце, и си е споделил „ веднага ще й е** майката на тази, налазих прекрасен „ бакшиш “, само че е останал с леко стар смарт телефон, 40 лв. и пръст в устата “, довършва софиянката, на която се наложило да предприеме всички способи за предотвратяване от спомагателни вреди – блокиране на СИМ карта, блокиране на дебитна карта, подаване на заявки за нови персонални документи и отделено доста време.

Крайният резултат – една изцяло провалена нощ, сън в границите на 3-4 часа, неспособност за наличие на работа на идващия ден и непотребни нерви.

Защото един бакшиш решил, че е блъснал
джакпота, открадвайки чантата на жена.

„ За да си спестите всичко това, което аз претърпях, още като хванете такси, запишете или запомнете номера му. Уверете се, че има работещ уред и не е „ копърка “. Най-важното – пазете си персоналните движимости, тъй като този човек, в случай че беше естествен, щеше да види чантата, да спре и да ми я върне. Не всички таксиметрови водачи са такива, само че тези от тях, които са, петнят името на цялата специалност. Срамота е “, жалва се младата жена.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР