Млада служителка, която работи в компания, използва ТикТок, за да

...
Млада служителка, която работи в компания, използва ТикТок, за да
Коментари Харесай

Млада жена взриви социалните мрежи с признание: Преспах с шефа, за да запазя работата си

Млада служителка, която работи в компания, употребява ТикТок, с цел да опише на почитателите си по какъв начин се оказала обвързана със своя шеф, който е с 13 години по-възрастен от нея.

По думите ѝ всичко почнало, когато постъпила на работа на новото място. Още тогава директният ѝ шеф се държал по-различно по отношение на останалите чиновници и по отношение на нея проявявал по-голям интерес, до момента в който с течение на времето сред двамата не се построило известно доверие.

Когато той ѝ изискал фейсбука, тя предположила, че няма да поддържат единствено професионални контакти и се почувствала неловко, поради разликата им във възрастта. Не на последно място не била сигурна дали изпитва усеща към него или не.

В последна сметка се стигнало до предстоящото и той я поканил на среща.

Не желаех да одобрявам, тъй като от социална позиция е неправилно – знам, че не се гледа с положително око на това да видиш младеж с някой по-възрастен, разяснява тя.

След много размишления, младата жена се съгласява да се видят и срещата минава добре. Тя добавя, че след ресторанта двамата отишли на хотел.

„ Изпълних типичната мъжка фикция за секретарката от офиса. След това ми сподели, че мога да продължа да пристигам на работа “, признава младата жена.

Видеата, в които тя споделя за случилото се, към този момент са свалени от профила ѝ в ТикТок.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР