Млада пловдивчанка се озова в полицейския арест за хулиганска проява.

...
Млада пловдивчанка се озова в полицейския арест за хулиганска проява.
Коментари Харесай

20-годишна пловдивчанка е в ареста за нападение над пенсионерка

Млада пловдивчанка се озова в полицейския арест за хулиганска демонстрация. Вчера по обяд, свидетел съобщил на полицията, че в квартал „ Гагарин “ момиче хвърлило камък и блъснало по главата стара жена.

Незабавно натам бил ориентиран патрул на близкото районно и екип на незабавна помощ. Потърпевшата, на 82 години, е откарана в болница и след прегледа е освободена за домашно лекуване. След бързата полицейска инспекция била арестувана 20-годишната извършителка. По първични данни спорът зародил поради отправена забележка от пенсионерката към момичето, да не сяда до нея на скамейка дружно с кучетата си. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Друга хулиганска проявасе е случила след 22.30 часа във вторник. Пловдивчанин се оплакал в Шесто Районно, че на кръстовище в квартал „ Каменица “ бил пресрещнат от двама непознати, които принудително те му лишили дребна парична сума и футболбна фланелка.В резултат на издирвателни дейности два дни по-късно са открити и арестувани причинителите на грабежа, единият от които с престъпна регистрация и осъждан.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР