Млада певица и водеща на различни мероприятия от Курган Елена

...
Млада певица и водеща на различни мероприятия от Курган Елена
Коментари Харесай

"Чичо Вова, колко ни е готино с вас": Песен за Путин набира популярност в мрежата

Млада певица и водеща на разнообразни мероприятия от Курган Елена Волкова посвети шеговита ария на спечелилия в президентските избори в Русия Владимир Путин. Младата жена желае клипчето й да събере 3 млн. лайкове, с цел да може парчето да доближи и до самия „ Чичо Вова “.

„ Чичо Вова, какъв брой е ни готино с вас, и никаква рецесия не е страшна за нашата страна. Докато си имаме чичо Вова, ще си имаме и нефт, и газ, даже и космосът скоро ще стане наш “, пее момичето.

По данни на URA.RU, концепцията за шеговитото парче пристигнала от дълго време и незабавно била осъществена.

„ Много желаех да поддържа нашия президент! Сега не му е елементарно, по тази причина желаех да чуе сходна шеговита ария, да се усмихне и да разбере, че има такива, които го обичат, имат вяра в него и го поддържат “, споделя младата жена.

Това не е първата ария в поддръжка на съветския президент. През ноември предходната година депутатът от съветската Дума Анна Кувичко дружно с група кадети от Волгоградска област записа клип по парчето на Вячеслав Антонов „ Чичо Вова “. В парчето децата пеят за готовността си да отидат на последна борба поради „ чичо Вова “.


Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР