Млада медицинска сестра, която работи по 13 часа на ден

...
Млада медицинска сестра, която работи по 13 часа на ден
Коментари Харесай

Млада медсестра от Острова с разтърсващ разказ за мъките на болните от COVID-19

Млада здравна сестра, която работи по 13 часа дневно в болница в британския град Саутхамптън, описа за страданията на инфектираните с ковид пациенти, написа „ Дейли мейл”.

19-годишната Луси Хътчингс споделя, че в градската болница, където тя се грижи за заболели от Covid-19, не доближават средства за персонална отбрана. Тя не крие страха си от растящия брой на инфектирани пациенти.



„ При нас постъпват хора в терминален етап на заболяването. Много от тях се нуждаят от уред за изкуствена вентилация на белите дробове. Голяма част от болните са на възраст сред 60 и 90 години”, означи тя.

Хътчингс признава, че й е доста тежко да гледа страданията на болните. По думите й, тя вижда в очите на инфектираните доста болежка. „ Изплашена съм. Мисля, че ситуацията ще се утежнява. Изглежда, че това е единствено началото”, декларира момичето.

Колегите й също са доста уплашени от протичащото се, само че в това време се гордеят, че избавят човешки животи.

„ Да си стоиш у дома е привилегия. Аз също бих желала да си остана вкъщи, да си похапвам и да правя нещата, които обичам, само че не мога. Хората, които нарушават карантината, се държат неуместно и безконтролно. Всичко това не е смешка. Трябва да се отнасяме съществено и да съблюдаваме наредбите на властите”, споделя тя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР