Млада майка събу гащичките на момченцето си и най-невъзмутимо го

...
Млада майка събу гащичките на момченцето си и най-невъзмутимо го
Коментари Харесай

За да не ходим чак то тоалетната: Млада майка събу момченцето си в мола и...

Млада майка събу гащичките на момченцето си и най-невъзмутимо го остави да се облекчава в чашка от безалкохолно. Случката се развива в търговски център. Кадърът, запечатал грижовната родителка и пишкащото й момченце, се появи във фейсбук групата „ Люлин” и за негативно време породи стотици възмутителни мнения. За страдание обаче създателят на поста е пропуснал да означи дали действието се развива в България, или в някоя друга страна.

На скандалната фотография се вижда изобретателната майка, която е решила да не се откъсва от сладкия диалог с другарка. Затова бързо е решила вместо да заведе детето си в тоалетната, да вземе чашка от безалкохолно и да го остави да се облекчава в нея пред очите на всички гости на мола.



Въпреки че интернет потребителите не са наясно къде се развива действието, те осъждат майката, която съгласно тях се държи по извънредно дебелашки и селски метод. Още повече, че на етажа сигурно има повече от една тоалетна. „ Добре, че не му се ака”, отбелязва един. " А след това кучетата си вършели потребностите където не би трябвало... ", възмущава се различен.

Един от потребителите, писал под поста, показва, че е станал очевидец на сходна панорама във влакчето на метрото. Други пък публикуват сходна фотография, само че с други герои – баща и малко момченце, което също пишка в чашка.



Преди време млада майка от Бургас си навлече гнева на стотици, откакто бе изловена в най-големия мол в града да изхожда дребното си детенце на гърне пред смаяните погледи на всички гости. Жената прозорливо се бе подготвила даже с тоалетна хартия. „ Как може такова нещо?”, възмущаваха се очевидци на комичната панорама, разиграла се пред магазин за обувки.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР