Млада майка разказа в социалните мрежи за ужаса, който е

...
Млада майка разказа в социалните мрежи за ужаса, който е
Коментари Харесай

Млада майка разказа за ужаса, който е преживяла в к-с Славейков!

Млада майка описа в обществените мрежи за ужаса, който е претърпяла в бургаския ж.к. " Славейков " по-рано през днешния ден. Пиян мъж е вдигнал скандал на деца, едно от които е било дръпнато за тениската. Жената е била ругана и нападната, откакто е отправила забележка към него, имало е и други пострадали.

Burgas24.bg разгласява целия роман без редакторска интервенция:

 Преди минути станах очевидец, а по-късно и участник в кавга с един пийнал възрастен мъж в кв. " Славейков " до бистро " Grog ", до блок 4.

Разказвам ви тази история, тъй като съм жена, родител и съпричастна с болката на другите.

Прибирам се с щерка си, която е на 1г. към у дома и ставам очевидец на пияния господин, който псува, три деца на 12-13г. възраст, играещи с топка, без да са го провокирали. Дръпна едното дете за тениската и стартира да му вика и да го ругае. От всички възрастни минувачи се намесих само аз. Децата побягнаха, останах сама с щерка си, която се стресна от ругатните и аз побягнах, догони ме и ми посегна. Не му отвърнах, а побягнах към заведението. След мен пострадали бяха още няколко дами с деца и един младеж, който го снима с телефона си. 

Звъннах на 112 и до момента в който чакаме полицията цирка продължи. Господина излезе на улицата и спираше колите, по-късно влезе в един от магазините, където също викам и всяваше ужас... Предстои да подам тъжба, само че по закон могат единствено да го предупредят... до идващия път.

 С този пост желая да благодаря на служителите на реда, които се отзоваха.

Също така  моля всички хора, които минават около такива произшествия и ги подминават- УТРЕ МОЖЕ ДА съдебна техническа експертиза ВИЕ НА НАШЕ МЯСТО!

Не бъдете безучастни към нелепостта и насилието!
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР