Млада майка призовава за въвеждане на нови мерки, след като

...
Млада майка призовава за въвеждане на нови мерки, след като
Коментари Харесай

Момиченце се ражда мъртво, след като майка му е изпратена вкъщи от болница в шокиращо объркване

Млада майка приканва за въвеждане на нови ограничения, откакто е била принудена да роди мъртвородено дете, откакто е изпратена вкъщи от болница единствено дни по-рано.

Мадисън Гудуин, на 18, споделя, че е останала " вцепенена " след нещастието, която се случи в болница Саутенд в Есекс по-рано тази година. На 11 януари на тийнейджърката беше казано, че се нуждае от незабавно цезарово сечение на 36-та седмица след сканиране, което провокира опасения по отношение на растежа на щерка й.

Въпреки това, майката споделя, че е била изпратена у дома, откакто болничното заведение я осведоми, че бебето й рита и сподели, че е объркана с друга пациентка, която има същото име и термин. След това на Мадисън е казано, че ще бъде извикана след няколко дни, където ще бъде следена и вероятно индуцирана.

Когато Мадисън от Саутенд се върна в болничното заведение на 13 януари и получи опустошителната вест, че няма сърдечен темп. След това тя беше провокирана да роди мъртвородената си щерка - която тя и сътрудник...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР