Млада майка от Кюстендил излезе с предложение в социалните мрежи

...
Млада майка от Кюстендил излезе с предложение в социалните мрежи
Коментари Харесай

Млада майка просълзи България с това писмо за Валери Дъбов, който беше убит зверски в Кюстендил

Млада майка от Кюстендил излезе с предложение в обществените мрежи да се сложи паметна плоча със фотография или монумент на лобното място на 35-годишния Валери Дъбов, написа Struma.bg.

``
реклама

И защото виждам, че доста е обичал природата, работата му също е била обвързвана с това, желая да предложа да се построи чешма в Осоговска планина или в центъра на Кюстендил (това ще кажат приятелите му, къде е по-подходящо), която да бъде построена в негово име.

И с риск тези артефакти някой ден да бъдат осквернени, аз персонално желая да ги има и да ни напомнят, че всички като общество, малко или доста, бяхме отговорни за тази неуместна гибел в центъра на Кюстендил рано сутринта ”, декларира Албина Гълъбова от Кюстендил.

35-годишният мъж бе погубен на 17 февруари сутринта на основната улица „ Цар Освободител ”. Смъртта му настъпи, откакто се опитвал да разтърве участниците в всеобщ пердах, почнал от заведение „ Иридиум ”. В ареста с непрекъсната мярка за неотклонение „ задържане под стража ” е 19-годишният Алекс Анков от фамилия Гольовци на ромската махала.

Искам да кажа едно последно нещо – никой не се ражда палач. И колкото сме отговорни за Валери, толкоз сме отговорни и за Алекс като общество. Познавам прелестни млади роми от махалата, които постоянно ме изненадват с концепциите си.

Повечето приключиха висше обучение в ЮЗУ, Софийски университет, Национална музикална академия, УНСС. Други сътвориха собствен дребен бизнес. Да, може би са 6-7 индивида, само че ги има и това ме кара да си мисля, че в случай че някой някъде по пътя беше дал на Алекс една цигулка, това нямаше да се случи ”, споделя още младата майка. „ Искам за Валери да се приказва. Не желая най-малко той да бъде следващото “чудо за три дни ”.

Чух от околните ми: “Нека почива в мир ”, “Станалото, станало, не можеш да го върнеш ”.Така е, да. Не мога да го върна и доста ме е гняв. Хората умират едвам когато и последният човек, до който са се докоснали, не помни за тях. Аз не познавах Валери. Нито приятелите му. Нито фамилията му. За мен има една-единствена истина, в която ще имам вяра, и тя е, че Валери е воин и фактически е желал да помогне. Жалко, че майка му го е научила да бъде добър човек.

Вероятно в този момент щеше да е жив, в случай че беше избягал – от мелето, от Кюстендил, от България ”, прибавя кюстендилката. За кървавото меле в неделя сутринта бяха арестувани 12 души, от тях 11 са освободени. Срещу обвинения Алекс Анков е формирано досъдебно произвеждане по член 116 от Наказателен кодекс за ликвидиране и за опит за ликвидиране на повече от две лица. Наблюдаващ прокурор е Ангел Байрактарски.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР