Млада майка остана стъписана, след като разбра, че от болницата

...
Млада майка остана стъписана, след като разбра, че от болницата
Коментари Харесай

Акушерка даде на млада майка грешно бебе

Млада майка остана стъписана, откакто разбра, че от болничното заведение са ѝ дали неверното бебе.

Мейзи Бет, която родила момиченце, отишла да смени пелените на щерка си. В този миг тя схванала, че това не е Изабела. Оказало се, че бебето е момченце.

22-годишната жена от Англия незабавно почнала да разпитва къде е отведено детето ѝ.

„ Бог знае какво щеше да се случи, можеше да кърмя това бебе, “ споделя Мейзи.

Тя ражда щерка си в края на предходната година, само че се налагало постоянно да посещава болница за осъществяване на медицински процедури на бебето ѝ. Изабела трябвало да бъде следена на всеки два часа и била настанена сама в стая. Напускала я единствено за времето на процедурите.

Мейзи споделя по какъв начин една вечер отишла да посети бебето си. Малко по-късно майката трябвало да върне детето в леглото му, само че с изненада открила, че държи непознато дете.

Оказва се, че акушерката в действителност ѝ е дала неверното бебе. Тя обяснила, че двете деца доста си приличали и по тази причина ги е объркала.

Мейзи разяснява, че първата ѝ мисъл е била, че някой е откраднал бебето ѝ.

„ Бях безусловно ужасена - след четири години неплодородие мислех, че съм изгубила бебето си. Когато я видях още веднъж, облекчението, което изпитах, е необяснимо. Тя към момента спеше и изглеждаше добре, само че мигновено почувствах непреодолимо възприятие за виновност към другата майка. “

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР