Млада майка на двегодишно момченце, внезапно останала без съпруга си,

...
Млада майка на двегодишно момченце, внезапно останала без съпруга си,
Коментари Харесай

Храм помага на млада майка, внезапно изгубила съпруга си

Млада майка на двегодишно момченце, ненадейно останала без брачна половинка си, ще бъде подкрепена посредством обичайния Рождественски благотворителен базар в храма „ Свети Харалампий “ в град Септември. Кампанията е в разгара си и ще продължи до 30 декември, оповестиха уредниците.

Теодора е на 35 години. Има наследник - Ангел, на две годинки, и е бременна с второ дете. Преди пет месеца ненадейно изгубва брачна половинка си Емил, покосен от инсулт. Няколко дни по-късно научава, че чака бебе. Въпреки компликациите, взема решение да се бори за децата си в памет на обичания човек, с който е живяла 15 години. Очаква се дъщеричката й да се роди в средата на март.

В момента дамата е в болнични поради рискова бременност. Живее със свекърва си, която е пенсионерка. Семейството е с доста ниски приходи и има потребност от финансова поддръжка за децата, както и от всевъзможни движимости и консумативи за развъждане на новородено.

Благотворителният базар ще бъде от 22 до 30 декември. На него ще се оферират сувенири, направени от деца от локални учебни заведения, мед, орехи, дарени от локални производители. Както и лимони и кивита, отглеждани екологично в църковния двор за благотворителна ликвидация от свещеника Йордан Василев.

Който няма опция да пристигна в храма, може да преведе средства по банковата сметка на младата майка: BG51STSA93000023339700, титуляр Теодора Кирова.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР