Млада майка има нужда от средства, за да й се

...
Млада майка има нужда от средства, за да й се
Коментари Харесай

Млада майка има нужда от средства за операция

Млада майка има потребност от средства, с цел да й се направи животоспасяваща интервенция. Тя е допустима единствено в Турция и за задачата са нужни 23 000 евро. Диагнозата е Глиобластом. 
Вижте изповедта на Ана-Мария:
" Преди два месеца бяхме едно обикновено семейство, като всички вас. Живеехме умерено живота си и се радвахме на дребната си щерка, едвам на година и половина. Един ден лявата ми страна отхвърли (левостранна хемипареза) това откриха в незабавен кабинет! На идващия ден след ЯМР откриха, че имам туморно обучение в десния хипоталамус!  След прегледа сложиха диагнозата Глиобластом 4 см необичаен недоброкачествен израстък. 
Не ми дадоха доста вяра в България.... Една година живот! Звучи напряко смразяващо! Шокът в действителност е голям, като да скочиш от канара, без да знаеш долу има ли вода! В подобен миг се замисляш за същински значимото в живота. За мен това е щерка ми!
И единственото, което ми тежи, е дали ще мога да съм до дребното си момиченце. И се чудя, всякога, когато има потребност от мен, дали ще гледа към небето или ще пристигна в прилежащата стая и ще може да ме прегърне.
За това не можах да се примиря с тази една година, която ми дадоха в България! Съмнявам се, че въобще някой ще може да се помири с сходно нещо. За това потърсихме помощ в Турция. От там вяра ни дадоха, само че също по този начин и сметка за 23 000 евро.
За това се обръщам към вас!
Ако остана тук и не ми се направи интервенцията имам една година живот!
Но, с цел да отида в Турция са ми нужни до вторник, 27.04 - 23 000 евро.
За това ви МОЛЯ! Нека да не позволим на рака да победи и този път.‼
Споделям дарителската сметка по-долу, ще съм признателна на всяка ваша поддръжка

BG55STSA93000019057854 Банка ДСК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР